03 Kasım 2008

Chic'tir *@!

Yok vallahi benim günahım yok beni yoldan çıkartan kesinlikle D-chic kızıdır! Benim gibi masum bir yavrucağı kandırıp aklımı çelerek Chic adlı bir yere götürüp kötü emellerine alet etmiş ve bir sürü küpe almama vesile olmuştur!

Abilerim ablalarım kulağımda görmüş olduğunuz bu küpe bu foto çekilmeden yarım saat önce alınmış olup dayanamayarak kulağa takılmış bir de utanmadan poz verilmiştir :)
Aaaa yok yok yok bu sefer bişey almıycaz sadece window shopping yapceeez diye yola çıkıp bir şekilde birbirimizi gaza getirip, ayyy bu da çok şekeeer diyerek cebimizde akrep olsa onu lime lime edip yine yapacağımızı yapıyoruz valla biz adam olmayız!
Bu arada haftasonu hava müthişti, İstiklal'de yeni açılan Midpoint'in terasında oturup keyifli bir yemek yedik...

Benim gibi takı-ntılılara: Galatasaray Lisesi'nin yanındaki sokaktan biraz aşağıya inince sol tarafta Chic adlı bir mağaza var, çok değişik takılar ve kendi üretimleri olan ayakkabılar var, gitmemiş olanlara mutlaka tavsiye ediyorum ;)

1 yorum:

  1. hahahahaaa eveeett işte kabahatlı olan, suçlu ve kötü kızz benn :):):) suçumu kabul ediyorum ama itiraf ett mağzaya girişimiz ile çıkışımız arası 2 saat geçtti.
    Kendimizi resmen kaybettik onu da alalım bunu da :)) yine harika bir haftasonu geçirdim cnm teşekkürler.
    Hava da müthiş, manzara da öyleydi korku filimleri de herşey herşeyy.
    Bu arada mağzanın adı Lazy, ismi değiştti..
    nermins

    YanıtlaSil

Saygı sınırını aşmadığınız sürece tüm yorumlarınız yayınlanacaktır, teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...