
Pazar günü tüm zamanımı taç yapımına ayırdım, sevgilim yakında bu işe karışacak ama bakalım ne zaman? Şu anda sabırla stand-by moduna aldı kendisini hii hiii :) Açıkçası hamurlarımla oynarken hiç üstünde durmazdım ama taç yapımı gerçekten özen gerektiren bir uğraşmış, buradan kendi el becerisini kullanıp emeklerini ortaya koyan; Ablam, Kristinim, Lacheen, Haydins, Nazo, artık blog yazmayı bıraktı ama Moonish ve şu anda hatırlayamadığım daha birçok hatuna kocaman bravo demek istiyorum, kızlar hepiniz harikasınız!
Tamamen kendi tasarımınız bir ürünü hazırlamak, üretiminden paketlemesine kadar tek başınıza uğraşmak inanılmaz keyifli... Şu ana kadar yarattıklarım tamamen beni yansıtan parçalar oldu; biraz kokoş biraz çocuksu... Tabii ki herkes ortaya koyduğu eserin beğenilmesini arzu eder ama ben daha yolun başındayım ve sabırlıyım :)
Zaman buldukça, ilham geldikçe, daha fazla ürünle Noni's Store'da buluşmak dileğiyle...
Süper olmuş.Bence bunu bir meslek gibi değerlendirebilirsiniz.Dükkan filan açın çünkü süper olmuş..
YanıtlaSilBen bile bu kadar yapamam.
-----------------------
TuvaluNet& YazBitmeden
tuvalunet.blogspot.com
yazbitmeden.blogspot.com
e-mail:
info.tuvalu@gmail.com
Aaaa işkadını Noni..hadi bakalım..bol paralar...
YanıtlaSilTaçlar çok güzel görünüyorlar ama bence o minicik hamurlarla uğraşmak çok daha zor olmalı :))
YanıtlaSilNonicim minnik bir fikrim geldi :) Bu tüylü taçlardan o kadar var ki piyasa da seninkilerin aynısında olması söz konusu değil tabi ama dedim ya minnik bir fikir söylemezsem olmaz :)
YanıtlaSilFimoları da kondur bu taçlara o zaman daha keyifli olacak gibi :))
Bu arada sen kendini niye katmıyorsun bir şeyler üreten hatunlar kategorisine..Gören hayran senin fimolara görmeyen de görse eminim hayran olur :))
YanıtlaSilTeşekkürler..
çok güzel olmuş ..benim tavsiyem anahtarlık olarak yaptığın hamurları da dükkanına koyman
YanıtlaSilçok güzel şeyler yapmışsın Noni. süpersin.mankeninde hayırlı olsun :)
YanıtlaSillütfen unutma taç her zaman yapılır ama sevgili her zaman bulunmaz...hele özel biriyse çok zor :)
YanıtlaSilhepsi birbirinden güzel olmuş canıım..ellerine sağlık..öptüm..
YanıtlaSilAman Tanrım ya bu nedir, nasıl bir yetenektir??
YanıtlaSilBen de yapabilmek istiyorum, denemek istiyorum...
Heyyyy bana da bişeyler öğretin lüttttfennnnn... Yamağın, çomağın, kalfan olayım ;)
Beğenmenize çoook sevindim teşvikiniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim kızlar :)
YanıtlaSilBu arada yakında hamur magnetlardan da koyucam tükkana ;)
Kocaman öpüyorum sizi!!!
Bu arada bugün İstanbul'da kar yağışı azaldı tüh !!!
Noni storeda guzel olmus AMA cok az
YanıtlaSilvar yaptiginiz hamurlarida koyun ama birde
para pat diğe yazilmaz yinede cok guzell
:)bende çok beyendim
YanıtlaSilİsimsiz; Henüz pasaj oluşturmadığım için fiyatları bloga direkt yazmıştım ama sonuçta herkes alacağı bir ürüne ne kadar para harcayacağını bilmek ister öyle di mi?
YanıtlaSilBu arada ben çalışan biriyim, bunları zaman buldukça yapıp tükkana koyuyorum ;)
harıka elinize saglık
YanıtlaSilTeşekkürler :)
YanıtlaSilnoni eminönüne geldiğinde esnaftan tanıdık birisi var unuttun mu beeeeeeen... l.i.m.o.n.a.g.a.c.i :o)
YanıtlaSilbelki bir yardımım dokunur :)
Aaaa canımmm sen de ordaydın di mi ben seni unutmuşum bana adresini mail olarak bana göndersene ben yine bir eminönü yaparım bu yakınlarda seni de ziyaret ederim ;)
YanıtlaSil